У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Макс Барських випустив англомовну версію синглу «Останній день літа"

Макс Барських випустив англомовну версію синглу «Останній день літа"

31 серпня 2016

Співак Макс Барських презентував шанувальникам сингл «Last day of summer» - англомовну версію треку «Останній літній день», реліз якого відбувся 4 серпня в офіційному співтоваристві артиста Вконтакте.

Першими нову пісню артиста почули музичні критики порталу TuneCore - незалежного цифрового сервісу з продажу музичних творів в провідних онлайн-магазинах усього світу. Для прозорості професійної оцінки трек був презентований фахівцям з використанням нової технології iTunes анонімно.

Респонденти високо оцінили якість пісні, зазначивши її продакшн, модне звучання і бездоганне використання електронних ефектів. А самобутній і оригінальний вокал Макса Барських порівняли з манерою Адама Ламберта, Джастіна Тімберлейка і Майкла Джексона.

Критики назвали сингл «пульсом літа», а також висловили переконання, що незабаром пісня очолить хіт-паради і музичні чарти. А один з них зазначив: «У треку дуже модне звучання, що чимось нагадує творчість The Weeknd, а у артиста прекрасний вокал, по стилю схожий з манерою Майкла Джексона. Ця пісня засіла у мене в голові, її хочеться слухати знову і знову в компанії близьких друзів! Вважаю, що цей сингл заслуговує 100 балів з 10 можливих «.

Натхненна такими коментарями команда артиста сподівається на велике майбутнє треку.

Відзначимо, що пісня Last day of summer, як і англомовний ЕР Макса Барських, побачила світ під псевдонімом музичного альтер его артиста - MICKOLAI.


Купити перші квитки, ви зможете на сайті Інтернет-Квиток

Замовити квиток